Wall river

Heräilin klo seitsemän maissa eilen siivoamassani asunnossa, tyhjä lattia hymyilyttää. Silti on aika irtonainen olo. Tänään asetan hattuni Seinäjoelle asuntoon jota en vielä ole nähnyt. Pidän myös asunnon helsingissä, koska siellä on se oikea koti.

Syön aamupuuroa ja tsekkailen junatarjouksia, koska tarkoitus olisi kuluttaa kiskoja tänä syksynä kerran jos toisenkin. Tulee pakottava tarve katsoa hesarin nettisivuja. Mitä jos yhtäkkiä on tapahtunut valtava kriisi, joka estää minua lähtemästä Seinäjoelle? Turbiini on ylikuumentunut Olkiluodossa ja Andeilta löytyi neljä kuukautta harhaillut mies. Eiköhän tässä pärjätä. Silmään osuu myös tutun blogi, jossa hän jakaa kokemuksiaan Lissabonista. Missäköhän määrin oma väliaikainen asumiseni Seinäjoella laajentaa minun maailmankuvaa? Viime käynnistä jäi mieleen se, että puhelimeni netti toimi siellä äärimmäisen huonosti. Tarkemmin mietittyäni en aio tehdä asialle mitään – tuleepa surffailtua vähemmän.

H:n lauantaina vetämä treeni tuntuu vielä jaloissa, mutta samalla se nostatti himon treenata lisää. En oikein tiedä vielä mitä, mutta tarkoitus olisi keksiä jotain uutta. Todennäköisesti syksyn ohjelma sisältää uintia, kahvakuulaa/kuntosalia, sekö vapaata venyttelyä tasapainoilua ja keskivartalon harjoittamista. Yhtäältä harmittaa kun ei enää pääse HePo Ry:n keskiviikkoisille fillarilenkeille, toisaalta on hirveä kaipuu liikkua välillä puhtaasti jalan.

Joten ehkä illalla lenkille, parkouraamaan tai uimaan. Ensin kuitenkin asunnonetsintä ja asettuminen. Ja huomenna vihdoin Mannerheimin treenit. Elämässä on nyt paljon mitä odottaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *