Tunkeilija Takomolla

Meno on yhtä kova kuin flyerissa;

Tunkeilija Takomolla

Ensi-ilta Teatteri Takomolla: 31.7.2013 klo.19.00

Muut esitykset:
2.8. 3.8., 4.8. sekä 6.8. Kaikki esitykset klo.19.00 Teatteri Takomolla. Liput 6/8€ ovelta käteisellä, numerosta 045 1249 803 tai sähköpostilla ckollektiivi(at)gmail.com

C-kollektiivi on Lahden kaupunginteatterilla vuonna 2011 järjestetyllä Suuri näyttämö-kurssilla muodostunut työryhmä, joka koostuu näyttelijöistä, ohjaajista, dramaturgista, koreografista sekä valo- ja äänisuunnittelijoista. Esityksen lähtökohtana ryhmällä on ranskalaisen filosofin, Jean-Luc Nancyn Tunkeilija-essee, jossa Nancy purkaa omakohtaisten kokemusten kautta sydämensiirtoleikkausta seurannutta hoitojaksoa. Mitä ruumis tarkoittaa yksilön näkökulmasta ja toisaalta miten yhteiskunta määrittää ruumiin? Lopulta ruumis on se paikka, jossa jokainen ihminen viime kädessä sijaitsee. Materiaalista inspiroituen ja assosioiden C-kollektiivi lähestyy ruumiin politiikkaa ja siirtää kysymyksenasettelun tunkeilijuudesta näyttämölle. Äänen, valon ja tilallisen ajattelun, siis eri näyttämöelementtien kautta, ryhmä liukuu esitystaiteen rajapinnoilla. Näin näyttämölle syntyy huokoisa esitys, joka haastaa katsojan ruumiilliseen kokemiseen.

Seuraa esityksen valmistumista blogista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *