Viisitoista asiaa joista luopua

Netti on väärällään toinen toistaan ankeampia listoja tai ohjeita joilla onnen pitäisi olla heti saavutettavissa. Latteuksiin sortumisen vaara on suunnaton. Sami Kuusela ruoti tätä ansiokkaasti tässä.

Eilen eteeni kolahti lista, joka on oikeastaan täydellinen tiivistelmä asioista jotka ovat viime aikoina tuntuneet oikeilta. Pidän etenkin näkökulmasta – se ei ohjaa tekemään tai yrittämään enemmän, vaan vähemmän. Eckhart Tolle:n Läsnäolon voimaa mukaellen, kaikki on jo tässä.

Jos olisin henkilö joka liimaisi tsemppilistoja jääkaappin oveen, liimaisin siihen tämän;

15 Things You Should Give Up To Be Happy

Kuvituskuvaksi hetki jossa mieli rauhoittui;

Saariselkä 2008
(Saariselkä 2008)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *