Kesästä kohti syksyä

Aurinko paistaa, mutta valon kulma, puuskittainen tuuli ja aiempaa viileämpi ilma viestittävät lähestyvästä syksystä. Ja mikä syksy – luvassa on kaksi produktiota joita odotan kuin kuuta nousevaa.

Tänään oli tarkoitus tehdä opintosuunnitelmaa, ilmoittautua kursseille ja etenkin yhteisiin opintoihin. En tietenkään ollut koko kesänä ottanut selvää mitä kursseja siellä on tarjolla. Ja eipä siellä tietenkään ollut tarvitsemiani historian opintoja. Sen sijaan tarjolla oli yksi hyvin kiinnostava, suorastaan ainutlaatuinen, näyttelijäntyön kurssi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tietenkin mennyt, mutta perinteiseen tyyliin tässä voisi tietenkin ruveta soittelemaan opettajille. Ottaakko hyvä kurssi, vai ottaakko rehellinen tauko näyttelijäntyöstä kun seuraavan kerran pääsee lomailemaan vasta jouluna?

Olen maailman surkein tekemään päätöksiä. Siinäpä asia missä voisi yrittää kehittyä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *