Uusia tuulia

Valmistuin kesäkuun alussa, ja poistin etusivulta opiskelija-tittelin.

Pelkäsin jo etukäteen sitä ahdistusta, joka iskisi heti valmistumisen jälkeen. Osasin edellisestä valmistumisesta arvata, että joku tunnereaktio olisi tulossa, mutta suunta yllätti; päälimmäinen tunne valmistumisesta oli kertakaikkinen vapautuminen. En ole enää Teatterikorkeakoulun opiskelija, en iki-opiskelija tai se tyyppi joka lähti liikemaailmasta taiteen pariin. Nyt olen vain ihminen, jolla on tiettyjä valmiuksia, intohimoja ja asioita joita haluan tutkia. Ja minulla on vapaus valita.

Ja kun pistetään tuulemaan ni on turha jarrutella; sain kiinnityksen Tampereen teatterilta vuodeksi. Kämppäkin on, vapaapäivä ja edessä Café Europan vähän kitkerä kahvi. Olisi sittenkin pitänyt ottaa se espresso – se täällä osataan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *