Kärleken kommer och kärleken går

…eli kaksikielinen konsertti rakkaudesta 16.3 Kom-ravintolassa. Tule, kom!

Otsikolla “Kärleken kommer och kärleken går” (Rakkautta tullen ja mennen) konsertissa laulavat Seija Hurskainen ja Kai Bäckström. Keskeisenä runoilijana on rakastettu ruotsalainen Nils Ferlin, jonka runoja Kaj Chydenius on säveltänyt jo 1990-luvulta lähtien. Niitä kuullaan sekä alkuperäisinä että Viljo Kajavan, Leena Krohnin ja Kaj Chydeniuksen suomennoksina. Kuriositeettina on tunnettu runo “Får jag lämna några blommor” joka on saanut erilaisen sävelasun kuin Leena Krohnin suomennos “Ota vastaan pari kukkaa”. Konsertin muita runoilijoita ovat ruotsalaiset Bo Bergman, Hjalmar Gullberg ja Werner Aspenström sekä suomalaiset Michael Choraeus, Elmer Diktonius ja Bo Carpelan. Kaj Chydenius säestää ja juontaa.

Liput yms. tiedot tästä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *