Täältä tullaan Letku!

R kaartaa kohta mersulla pihaan, ja lähdemme Letkuun mökille niinku aina. Viimeksi yli 10 vuotta sitten.

Aika hurja fiilis kertakaikkiaan. Kun viimeksi näimme, tämä kolmikko taisi olla parinkympin korvilla. Olimme tavanneet seurakuntanuorissa ja viettäneet kolmistaan mm. yhden uuden vuoden telttaillen Nuuksion kirpakassa pakkasessa. Olimme varmaan jotenki aika samantyyppisten olosia.

Ja mitä nyt? R tekee töitä psykologina, ja olin hänen bestman vuosi sitten. P:tä taas puhutellaan töissä herra Kapteenina, hän on mennyt naimisiin rouva Yli-luutnantin kanssa, ja ääni on syventynyt joukkojen komentamisesta. Itse olen kasvattanut pitkän tukan, ja siirtynyt kokonaan luovan työn puolelle.

Tää on jännemmpää kuin yksikään luokkakokous.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *