Ulapalla

Eilen oli kuvauspäivä Tampereella (ja siitä lisää myöhemmin). Kuvauspäivät on helposti stressaavia -ennakkoon mietittäviä ja opeteltavia asioita on paljon, mutta ennakkoon on mahdotonta tietää mitä ohjaaja haluaa. Varmistelin reploja vielä junassa, mutta jo autokyydissä päätin päästää irti – replat on jo päässä, eikä asiaa kannata sen enempää vatvoa. Ja samantien kun pääsin kuvauspaikalle, koko muu työryhmä lähti lounastauolle. Apulaisohjaaja heitti, ehkä vitsillä, että voin vaikka lähteä soutelemaan.

Käärin farkunlahkeita ylemmäs, jätin kengät ja sukat kuistille ja työnsin lasikuituveneen vesille. Soudin ulapalle, tuuli vei kevyttä venettä, ehkä kymmenen minuutin välein soudin takaisin järven toiseen päähän ja annoin taas tuulen viedä. Vastarannalla tuoksui suopursu.

IMG_5641

IMG_5643

IMG_5644

IMG_5646

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *